Kawan-Kawan Saya

Tuesday, August 25, 2009

Beryl's............


Tengahari tadi time LUNCH hour..., aku FOLLOW kawan2 opis aku pie ke Serdang.. Untuk pie menyerbu kilang coklat BERYL'S. Orang nak pie, aku Follow jerrrrrrrr.. nak gaks ikut membeli coklat untuk asben aku yg sememangnya suka makan coklat.

Asben aku nie kalah budak2 tau.. apa makanan yang dia suka, sama mcm budak2 suka.. hehehe.. jgn mara yer bang... Nak tau apa antara Feveret dia :
  • kek coklat
  • air coklat
  • air susu
  • air soya
  • nata de coco
  • roti.. kalo beli mesti berlambak roti
dan makanan yang paling dia TAK SUKA dan tak akan makan walaupun time demam adalah :
  • Bubur Nasi
So, jangan la sesekali hidangkan dia BUBUR Nasi.. Takkan di makannya dia... Alih2 aku juga yang akan makan.. hehehe dah sememangnyer Feveret aku.

Inilah coklat2 yang aku beli tadik :

ada 4 jenis coklat...


*** Mulai esok 26/8/09 sehingga 31/08/09 aku akan bercuti.... Yihaaa...!!! boleh la merehatkan diri yang hari2 meletihkan aku.. hehehe...



PhotobucketPhotobucket

10 comments:

saveme_zero said...

dekat dgn opis aku ni..ekekek

fazilzura said...

amboi ...
jue, tuk akak ada dak ????

** wah besh nye cuti2 msia..

alyyani said...

jue, ke beryl's? dekat area umah alya tuh. tapi coklat beryl's mmg sedap. rasa dia tak manis sgt mcm cadbury. tak penah lg masuk kilang dia tuh, selalu pi perodua service centre dgn stadium MPSJ belakang tu je. bole la singgah.

p/s : happy holiday.. jeles nih ;)

suhida said...

wah..cuti sakan la....bestnye..cuti sekolah lak ni kan..hehe..

Bed said...

wahh coklat !!!!sedapnye...he aku pun suka gak...tapi skrrg kene limit coz on diet...selalu nye time tension coklat lah jadi penawar...mana le akak ni tak bambam jue....esok cuti ye...bestnye sampai senin lak tu....gi mana jue?

Jiey^Mien said...

bestnya dengar perkataan cuti neh..
meh la kita sesama membestkan diri dgn bercuti.. =)

nome said...

wah jue...borong abis nampak..byk cokelat...cap bery'l lagik..akak pun suka cokelat brand nih..sgt terangkat...beli terus dari kilang yer..leh dpt rege murah...

KasiH said...

kilang beryl's kat serdang kan...aku minat gak coklat ni last yr raya 3 balang aku beli...

bagi kat bebudak dtg raya hidang..heheheh~~idak laa aku bg duit raya...kalo hat kenal aku bg ler duit raya...

zailamohamad said...

wah Jue, cuti2 g mana ya??

jaijina said...

bestnye coklat tu..ohhh, dugaan betul lah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...