Kawan-Kawan Saya

Wednesday, July 25, 2012

28 tahun sudah!

alhamdulillah.. arini genap aku berumur 28thn. syukur umur masih di panjangkan lagi dan mampu untuk menjalankan tugas harian. lama blog ini tak ber update. di sebabkan kekangan masa, jadictak berupdate lah blog ini. rindunya nak berblog. banyak story nak di abdikan kat blog kesayangan ni tapi masavtak mengizinkan. tak tau la apa yg sibuk sgt sampai takder masa. laptop lama dah buka. nak bersosial skang pun melalui phone jer. nak update blog kat hp pun mcm kurang best jer sebab tanf nak menaip itu yg xlarat. ini gagahkan juga la semata nak update pasal besday sendiri.. hehe.. ramadan ke2 kami terima dugaan.. huhuhu. nak tak nak kami kena redha. maybe ada hikmah di sebaliknya.. insyallah... arini xtau la hubby igt ker idak besday den ni.. sebab dia pun tgh pening dengan dugaan yg kami terima tu. hehe den pun terlupa arini besday den sendiri rupanya. bila baca wish kat fb baru teringat... takper, ingatan dari kenkawan pun dah rasa terharu. thaank u all! di sini nak gaks selitkan gambar masa celebrate besday reramai kat opis dengan dato' KP last week..










gambar yang last tu, still nampak muda lagi kan?. ceh! perasan kan.. hehe

5 comments:

AzuraFazil DIN said...

HAppy besday Jue ...

semoga pjg umur , luasss rezeki ...

dugaan dlm Ramadhan ye, banyakkan sabo ye..

** lama plak rs x jmp awk ..

RealNS said...

tahniahh :)

Amyra Chuari said...

Hepi birthday...

atanayuiman @ Jue said...

tq all.. :-)

nome said...

happy besday jue! sama tarikh dengan aleesya la! suka suka suka

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...