Kawan-Kawan Saya

Nak Cari sesuatu?

Loading...

Monday, December 02, 2013

Jualan Gudang Pureen


Sabtu lepas sempat terjah jualan gudang pureen. Walaupun dah cukup 40minggu, masih lagi larat nak terjah jualan2 gudang nie. Baby bagi peluang ibunya ke jualan gudang. hehe.. last pergi masa lepas bersalin kan si izzul. masa tu cuti berpantang. kali ni terjah memang nak aim baju baby yang harga RM6 sepasang jer.

Puas hati aku kali ni sebab dapat rembat baju yang harganya RM6 sepasang banyak. Siap dapat rembat untuk yang mengirim. Sambil tu boleh puaskan hati memilih baju gegirl. hehe..

Meh tengok hasil rembatan aku kat pureen stock clearance.













geram tengok baju gegirl. cecantik.. RM6 je sepasang. Yang dress RM3 je sepasang. kesemuanya aku dapat 27 pasang baju. 

Selain tu, aku tak banyak beli barang lain. Cuma tambah sikit baby wipes, disposable panties and toiletteries jer...

lepas ke pureen stock clearance, aku sempat terjah jualan gudang DKSH. heaven juga kat situ. Sempat beli water dispenser RM60 jer yang ada hot and cold tu. dan Oven 50loter RM180. Kalau lah ada bajet lebih, boleh amik deep freezer. Mueah sangat2. Deep Freezer yang palingh besar ada 2 pintu tu RM700 jerr.. murah kan.




1 comment:

Wafaa said...

Salam. Punya la lama saya tak jenguk blog sendiri. berjalan2 dari blog ke blog, alih2 tengok awak dah nak masuk 3rd baby! waaahhh bestnya!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...