Kawan-Kawan Saya

Monday, August 13, 2012

Kuih raya


Siap sudah 3jenis kuih raya ku.. cadangnya ada lagi 2 jenis nak buat iaiu semperit dan sarang semut. Kalau berkesempatan dan ada kerajinan, aku akan buat..
Now, yang dah siap ialah conflakes coklat, conflakes madu dan kuih gunting. Aku wat yg simple2.. yang susah2 kang aku takut tak terbuat. Almaklumlah ada 2 askar. Ini pun ada pembantu yang nak tolong.. sibuk sgt nak tolong.. aku biorkan jer laa dia tolong..
Jom lah nengokkan hasil kuih raya ku.. hehe... 


Conflakes coklat 

Conflakes madu 


 
Kuih gunting 

Published with Blogger-droid v2.0.6

4 comments:

@lfidah @dim said...

aku baru siap 2 jenis jue..malas!!!!!

nome said...

rajinnya dia...akak tak terbuat sejak dah ber'baby' nih...

atanayuiman @ Jue said...

Alfidah 》 kak, resepi conflakes amik kat blog akak jer tue. Hehe

atanayuiman @ Jue said...

Kak nome 》 jue pun buat yg simple2 jerrr.. utk bebudak juga nie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...