Kawan-Kawan Saya

Friday, August 10, 2012

shawl half moon aka shawl shasmeen

Musim shawal half moon aka shawal shasmeen ( brand radiusite). 1st time tengok kat radiusite, serius cantik! Pastu tgk harga.. huhuhu urut dada kejap.. xper laaa.. nengok kan je la dulu. If , kalau nak nnt baru beli... nasib tak terbeli lg.. jimat duit deeennn..!


Semalam dan kelmarin, kat wisma tani, putrajaya ada jualan. Actually, skang kat area putrajaya nie x boleh
booth dah sebab kes ngamuk tenpohari.. kat jakim, spa semua dah x buat. Cuma wisma tani ni selamat pulak.. waktu rehat gi la jenjalan sana.. sekali ternampak shawl half moon nie.. akak tu  jual RM40 shj! Tapi.. aku dapat grab 1 jer laa.. sebab dlm purse ada RM50 jerr.. huhuuu.. kalau tak, mau grab semula kaler. Gila tamak kan? Takper, akak tu kata esok ada lagi.


Esoknya pergi lagi.. grab lagi 2. Kebetulan dah tak banyak da.. kenkawan pun amik gaks.. kitorg borong abis sampai org tunggu kitorg letak jer shawl tue.. kitorg pegang jer sorang dua.. hehe.. nnt kang letak laju je masing2 amik kann. ?? Sbab semua tau akak tu jual murah.. aku tu pun ckp kat luar org jual dlm RM80-RM89...

Total aku n kenkawan campur sorang akak ni tumpang, 7 helai semuanya.. minta kurang lagi.. akhirnya dia bg RM38 kauuu..!! Murah kann..? Aku tanya pemborong pun pemborong jual RM55 kena amik 10helaiii.. kira paling murah dari harga pasaran nieh!!!...

Sekali 3 den amikkk..

posted from BloggeroidK

9 comments:

AzuraFazil DIN said...

amboi kan .. sekali borong banyak jgk tu ..

akk kalau tudung suke crik kt cokit je.. sgt murah .. yg 3layer chiffon leh dpt rm30 aje dik ..
kalau kt fb ni smp rm80++ .. gile kentang nye hrga

Suhaida said...

ala...jelesnye!!!nak jugak!!!!!!belikan boleh!??=)

atanayuiman @ Jue said...

kak zura, chow kit belah mana? leh terjahhhh..!!

atanayuiman @ Jue said...

kak su 》 aaalllaa. dah soldd out.. hehe

kayyana said...

ok tak kain die..?

ANIS CATALYST KOTA BHARU said...

waaa.. murah nya.. smlm tgk kt snway plaza mall.. RM98..mahal kot.. t'ingin utk memiliki...

ku noraini said...

ada lg x shawl shasmeen ni?

Anonymous said...

ade contact no penjual tu x? heee .. nak beli gak

ChocolateStrawberry Hijabs said...

Hi dear,
Feel free to visit our blog.
New online hijabs store.
Tq. ;-)

http://chocolatestrawberryhijabs.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...