Kawan-Kawan Saya

Tuesday, October 30, 2012

MYDEAR Warehouse Sale..

Khamis lepas, 1st day mydear warehouse sale, sempat lah singgah kejap. Cadangnya nak cari basikal untuk iman. memang hajat di hati nak cari kan iman basikal untuk besday nya 4years ni. sebab budak sebaya nya atau bawah dia pun dah pandai main basikal nie. iman nie kayuh basikal pun tak reti lagi.. sian pulak rasanya... itu yg nak carikan dia basikal juga.

Tapi sayangnya, takder pulak basikal yang di ingini. kebanyakan tricycle jer.. so, ada ternampak tricycle RM50 jeer... jadi.. amikla juga tricycle untuk untuk izzul.. atleast tak lah bergaduh.. wpun kakinya lum sampai lagi, tapi boleh pakai lama nanti...


ni la tricyle rm50 jerrr... agak besar utk izzul tapi xper, nnt izzul leh main gaks.. kalau iman, cukup2 utk dia...


actually nak cari basikal iman macam nie. sapa pernah nampak?? ini ternampak kat instagram seorang blogger.. jauh.. kat area usj sana.. kot2 sesapa penah nampak, roger me yeah!!..


para ibu bapa yang tengah cari barangan baby, boleh lah singgah mydear warehouse sale nie.. sangat berbaloi!!.. murah jerr.

adik ipar sempat beli stroller 3wheel rm90 jerr.. design ala quinny gituuuu... tricycle yg kecik sikit dari izzul rm38 jer... sempat lagi nak terjah tu sebab ia berlangsung stat 25 okt - 4 dis 2012...


Posted via BlogPost

3 comments:

Amyra Chuari said...

Dulu mase anak2 baby pon selalu gi mydear sale ni... Tp skang dah x pegi... Mmg murah...

Azhariah Zuber said...

sy beli dua beskal anak di tesco saja

Farrah Hasna said...

kat mane ni?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...