Kawan-Kawan Saya

Thursday, October 04, 2012

Anak TAWAS

baru-baru ni kami dapat jemputan dari tawas untuk penerimaan voucher shopping di giant sebanyak RM100 untuk anam tawas. penerimaan voucher ni untuk nama iman zafran. mungkin disebabkan alamat dlm mykid iman di ampang, maybe jemputan hanya untuk iman shj. sebab pembelian tersebut di giant bandar baru ampang. nama izzul tak naik pulak. mungkin sebab guna alamat sepang agaknta. takpe, kita tunggu rezeki izzul di sepang je nnt.

so, ahad lepas bersiap sedia lah kami ke ampang untuk terima voucher berkenaan. sampai sana, terus register dan amik pass. dia bg shopping apa shj dlm giant tu sehingga bernilai RM100. Selebihnya kena bayar sendiri.

masuk dalam giant, mula2 nak cari basikal jer untuk iman tapi takde pulak basikal yang sesuai. so, kitorg bg chance jer kat dia nak beli apa. dia amik mainan, buku dan pen. selebihnya kitorg beli susu untuk dia dan izzul. kebetulan susu pun murah masa tue.. rembat jer la..bwat stock.



pas dan kad tawas iman. kena pakai sepanjang shopping



sesi untuk memilih barang



yang paling teruja tentulah empunya voucher kan. semuanya dia nakkkkk..!



yang ni pun sebuk memilih juga!



hasil shopping kami...

selepas buat payment, hantar pas semula dan ada pegawai bagi goodies bag.

apa itu TAWAS? boleh bula laman web suk selangor. ini khas untuk anak2 kelahiran selangor. ada kelebihan yang akan di berikan untuk anak2 kelahiran selangor atau anak kepada ibu bapa yang kelahiran negeri selangor. nanti umur dorang 18thn, akan dapat RM1000 sumbangan dari tawas.

sekali lagi terima kasih buat TAWAS atas kelebihan yang di berikan.

posted from Bloggeroid

4 comments:

Zura@Iwan said...

ooo..ingt apa tu Tawas...hikss

Azhariah Zuber said...

sy baru nak daftar. jeles betul tgk ramai org shopping kat giant

Anonymous said...

PEMBETULAN: umur 18 anak tawas akan dapat minimum RM1500.bergantung pada dividen pelaburan al-mudharabah di Ambank.

Manfaat lain lebih pada kebajikan anak..

Untung anak selangor

atanayuiman @ Jue said...

t.kasih..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...