Kawan-Kawan Saya

Tuesday, March 12, 2013

dah lama tak update blog...


hiiii...!
dah lama blog ini tak berupdate. sejak ada hobi baru nie, blog terus dilupakan..
hehehe sorry la xder mood nak berblog dah skang nie. Nak berFB pun agak kurang dah.
cuma ada aktif sikit kat instagram jer.. itu pun kekadang suam2 kuku juga..


Ada benda nak update juga tapi rasa malas nak update sebab malas nak menaip...
sebab tu selalu update kat instagram ajer... 
setiap gambar memberi 1000 satu cerita.


skang tengah sibuk menjahit manik dan juga sibuk main game candy crush jerk!
ekekeke.. itulah hobi baru aku.... 
agak2 sesapa main game tu, sesila la rajin bagi NYAWA kat aku..
 hehe


takpe la.. aku upload video nyanyian iman zafran sebagai hiburan.
.......

video

4 comments:

shark said...

wah pandai jahit manik..
tempah bole ??:P
hehe

fazilzura said...

wah2... patt la sunyi sepi je now ye... dok rajin jait manik ye.. good2..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...