Kawan-Kawan Saya

Wednesday, September 11, 2013

Appointment 3d/4d scan


Assalamualaikum wbt ;)


Insha Allah jika takde aral melintang Jumaat ni akan buat 3d/4d scan untuk intai baby. Dan harap-harap baby tunjuklah jantinanya. tak sabar rasanya... 

If, sesiapa nak booking buat 3d/3d scan nie, boleh lah buat appointment dekat www.bayi-ibu.com . Ada beberapa tempat lagi di tawarkan perkhidmatan ini. Aku memilih kat Ampang, sebab senang nak balik rumah mak selepas tu. Tak jauh dah dari rumah mak aku. Waktu yang sesuai buat 3d/4d scan nie masa 26-30week baru gambarnya cantik. Harganya di sini RM120 dapat gambar dan CD sekali.

17/9 pulak kena prepare untuk 2nd MGTT pulak. Seksanya rasanya. Kalaulah boleh lari... nak jer aku lari dari MGTT. Benda paling aku x suka kena buat time mengandung ni. Hopefully, result pun Ok!

4 comments:

hazlina azmi said...

Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Alyyani Anuar said...

nanti share tau! :)

atanayuiman @ Jue said...

tq hazlina azmi ;) ok noted..

atanayuiman @ Jue said...

alyyani >> inshallah... hope rajin la kan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...