Kawan-Kawan Saya

Tuesday, July 19, 2011

Gambaran di Pureen Stock Clearance


ada yang bertanyakan mcmana keadaannya memandangkan tak pernah pergi kan.
so, dptlah tepek sedikit picture yg ada dalam hp.
Ditangkap oleh my asben sementara sy sibuk memilih barang.

ini lanjutan dari entry :

Tips untuk mereka yang nak ke Pureen Stock Clearance


orang yg sibuk memilih2 baju yang telah di ambil dari longgokan baju

kiri kanan nak kuar masuk dah di penuhi orang ramai

eh! sapo yang bertudung biru nie..? hehehe.. otw nak ke area depan pulak selepas bersesak2 di bhgn belakang

keadaan di bhgn hadapan. dr jauh dah nampak orang beratur panjang untuk bayar

yang ini seller sedang mempromosikan breastpump pureen. kusyuk betul si abang tue dengar2.. 
bagus2.. at least boleh support isteri untuk breastfeeding.



3 comments:

Mrs IjaL said...

salam sis...saya pun pergi pureen warehousesale ni..nape la tak nampak pun...hehe...suka tengok blog ni..macam2 info...thanks ye happy bf =)

atanayuiman @ Jue said...

mrs ijal >> sy gie sabtu pagi.. sebelum kul10pg sampai.. dah sesak2.. mst tak terperasan kan.. crowded nya boleh tahan juga la masa tue..btw, singgah blog sy.. tqvm :-)

siti said...

seronoknye.bila lg pureen buat jualan gudang teringin jgk nk p.boleh bg tarikh jualan gudang pureen akan dtg.thanks.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...