Kawan-Kawan Saya

Thursday, October 13, 2011

ramai yang bertanyakan baju yang saya pakai..


entry2 sebelum nie.. ramai pulak yg pm tanyakan baju yang sy pakai masa photoshoot aritu. hehe.. ramai yang berkenan ekk..? meh sy share di sini. sy beli secara on9 jer.. bukan kat butik tau. ada yang igt harga beratus pulak.. janji murah dan cantik. kan..?

inilah bajunya. Maxi Hoody Puffv. siap ngn hoody. tudung jer provide sendiri

actually saya ada berkenan 2 lagi kaler. selepas di pilih2. akhirnya saya memilih warna biru nie. sebab nampak lebih menyerlah daripada yang 2kaler lagi.
 
 saya suka kaler belacan nie tapi dah terlalu common ngn sy yang obses dengan PINk..

kaler nie pun cantek juga tapi mcm tak berapa menyerlah la pulak.. takpe, beli next time pulak nnt.

dan.. inilah baju yang sy pilih.. rasanya lum pernah ada kaler nie.. hehe. i like..

Harga : RM65.00 (termasuk postage)

belian secara online sahaja. sesiapa nak ushar atau nak beli. boleh la singgah ker
banyak lagi pilihan lain termasuk dree, blouse, maxi, bag, contact lens dsb...

9 comments:

alyyani said...

hoodie dress mmg sesuai bila jue pakai. kaler pun sesuai dgn kulit jue yg cerah.

~najwa~ said...

cantik!! nak beli jugalah, hihi

Mrs. Hilmy said...

aah..cntiknye...nktgkla

mamaqaireen said...

masa tgk awk pakai baju ni..dilla terus ckp dgn kawan..

"kawan kak dilla pakai baju ni cantiklah"

sbbnye kitorg nk beli tapi takut nampak pelik..so lepas ni masing2 membelilah..hahahaha

dilla selalu beli dkt sini. baju dinner dilla pun dilla beli dkt sini..kekeke
http://thestyloboutique.blogspot.com/

atanayuiman @ Jue said...

alyyani >> mula2 takut juga nak try.. takut tak kena tapi main belasah jer laa.. hehe... x sangka ok la pulak kan...

najwa >> beli jgn xbeli.. hehe

atanayuiman @ Jue said...

mrs hilmy >> pasni awak pulak beli.. baju kat situ cantek2 belaka.. semuanya nak.. hehe

atanayuiman @ Jue said...

mamaqaireen >> oo iyerkee..? tq all.. leh singgah jenguk kat blog yg dilla selalu beli tue.. kot2 ada yg tertarik, leh la beli lagi.. hehe.. org pompuan kan suka benda2 cantek nie.. i likee..!

Leen Die said...

biar betul jue harga nya tue..murahnya..kian lycra ke?

atanayuiman @ Jue said...

leen >> aah.. itulah harganya.. murah kan..? ada member opis pun igt mahal. katanya igtkan dalam ratus2.. xla.. murah jer... jenis kain lycra nie.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...