Kawan-Kawan Saya

Monday, October 10, 2011

weekend kami..


alhamdulillah weekend kami dapat diluangkan sebaik mungkin even, iman dan izzul tak sihat. dengan demamnya, dengan batuknya. di sebabkan dah booking dan dekat jer ngn rumah, kami tetap meneruskan short vacation kami. cuma check in pun agak lewat petang juga.

hanya duk kat hotel utk relax2 kan minda jer.. petang ada wat photoshoot sikit dan naik cruise untuk melepaskan hajat budak2.. (nain pun ikut kami juga).

kami di sini untuk kali ke-2.

4 comments:

nome said...

gambar family ni mmg cantek! serba biru tuh....u nampak gorjes dan slim...tahniah!

suhaina laui. said...

sgt2 cantik ;)

atanayuiman @ Jue said...

k.nome >> sekali sekala berphotoshoot kan.. kenalah nampak lain dr yg lain.. but, suka sangat kaler biru nie.. hehe.. tq sis!

atanayuiman @ Jue said...

suhaina >> tq dear..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...