Kawan-Kawan Saya

Wednesday, October 12, 2011

Family Photoshoot at Palace of the Golden Horses

 2tahun lepas kami ke sini. tahun nie kami ke sini lagi. Thank U Palace of the Golden Horses kerana memberi kami peluang untuk bercuti ke sini lagi. 2thn lepas dapat bilik Head of state suite tapi kali nie dapat deluxe room. okla.. disebabkan dapat FREE, i terima jer.. hehe.. maceh PGH. dan kali nie kami terus wat photoshoot sebab nak wat maternity photoshoot aritu xdapat. Ada 600 lebih keping gambar. berpinar mata nak pilih yang the best.. aku letak sikit jer la ekk.. xlarat nak nunggu upload pic nie...
thanks and credit to Firdaus Kadir as photographer kami. Arini photoshoot esok dah dapat CD nya.. i like your job!

layankan jer tanpa caption ekk..























turut terlibat dalam sesi ini anak buah aku (nain) dan ain (adik ipar).

3 comments:

fazilzura said...

wahhh sonok nye uols ... dpt stay pree plak tu , harus ler x di elakkan kan ..

eh nain pun ado ye... nmpak iman cm tinggi betui ..

Fieza said...

Jue nampak slim n cute sangat

Wana said...

Jue: heheheheh kan ada 2 wanita cun sorang cantik pegang baby baju blue sorang temgah pregnant tetibe ada atan ngan 3 budak kecik kan.. kekekeke macam atan ada bini 2 pulak.. eh sorry.. takde maksud apa2 tau.. kalau jue tak tulis adik ipar memang orang pk ke lain.. tapi jue sangat slim skang auwww

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...