Kawan-Kawan Saya

Tuesday, December 23, 2008

::: apa masalahnyer..??? :::

hi geng....
da 6 ari aku tak update myblog nie... apa kes..??? actually disebabkan last week sibuk sikit.., so, xdpt laa aku nak update blog nie disamping ada perasaan M nie.. hehehe.. start semalam aku try la nak upload pic untuk mengupdatekan blog aku nie..
tetapi dengan dukacitanya tak dapat nak upload... aku sendiri tak pasti kenapa sebabnya... ada tak sesapa yg mengalami masalah yg sama..??? confuse pulak rasanya.. sebab bila aku surfing website lain ok ajer...erm.. naper la gamak nyer jadi gitu..

nak citer pasal iman sikit... semalam iman dan ayahnya balik kg lagi... tinggal lah aku sendiri lagi.. busan laks rasanya bila balik umah iman takde.. tak bole nak main2 ngn dia.. semalam akuy lik keje, dlm kul 6 da tido sampaila pukul 12mlm.. 12mlm aku tersedar yg aku dah tertido begitu lamanya.. dengan tak makan nya.. nasibla aku cuti semayang.. kalo ikutkan, lik semalam aku tgh kelaparan.. mungkin terlampau penat, tue yg aku tertido sampai tak sedarkan diri.. almaklumla ari isnin mmg ramai public.. bangkit kul 12mlm, aku tak leh nak lelapkan mata da... mcm biasa time nie nyusukan iman.., tue sebab aku tersedar agaknya... so, aku tgk bakul ada baju2 iman yg belum dilipat, aku pun menjalankan tugas melipat kain baju tue.... pas sudah tue, aku memproses susu pulaks.. terpaksa la aku menjalankan proses susu nie memandangkan iman takde...

disebabkan ari kamis cuti krismas.., esok rabu petang asben aku akan dtg ambil aku untuk bawa pulang ke kampung sebab kawan dia akan bernikah pada 25 disember nie... kawan baik dia merangkap pengapit kitorg masa kawin tahun lepas.., so, mst kena pergi majlis dia nie...
lepas menghadiri majlisnya kami 3beranak akan pulang semula ke ampang.. sebab pada keesokan arinya (jumaat) iman ada appmnt dengan paed di HKL... untuk follow up kes last week... memandangkan last week aku terpaksa amik EL disebabkan abis appmnt sampai tengahari.., so, minggu nie aku terus apply cuti untuk memudahkan keje nnt if abis lewat sampai tghari lagi.. aku malas da nak keje jika da masuk tengahari nie.. almaklum la.. nak drive ke putrajaya tgahri rasa jauh pulaks... lagi2 tgh panas buta nie...

erm... takpe la.. lain kali aku update lagi blog aku nie dengan picas2.. kalo tak busan gaks kalo takder picas kan..??? jgn la korang busan2 lawat blog aku yang tak seberapa nie.. hehehe merendah diri laks..... so, enjoy!!~~~

2 comments:

ai said...

gitu gamaknya...ye! aku suka tengok gambar...mau gambarrrr :P

aTan and aYu said...

itu ler kak ai.. kalo xdo gambo.. busan laks kannn.. akan ku upload kan gambo terkini...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...