Kawan-Kawan Saya

Tuesday, December 09, 2008

:: NoThinG :::

arini takder yg nak updatekan dalam blog nie... so nothing... nothing n nothing again..!!!!!
wawawawawawawa... aku rasa arini mcm xbest jer.. duk nengok blog org ajer jer laaaaa...
ntah la mungkin arini ramai lagi yg bercuti.., so, aku rasa mcm kebusanan ckt la..
lagi2 pas raya nie.. memang perasaan MALAS nie sgt menebal.. huahuahuahua rasa cam nak balik cepat ajer la....

erm.. esok 10 DISEMBER 2008..., adalah besday Mr. Atan... so.., aku pun xtau la nak celeb mcm maner... sebab asben aku nak lik kg lagi.. wawawawawa... tggl la aku kesorangan lagi... iman pun ikut sama.... sedih nyer.. terpaksa berpisah ngn iman lagii.... erm.. nak wat camner.. better asben aku jaga dpd aku anta umah pengasuh...

paper pun... nak citer ckt la.. semalam dlm keta masa nak lik ampang (dr kg la nie).... masa tue asben aku bw keta... aku tetiba jer rasa sensitif n terasa ngn asben aku sebab dia kata nak lik kg lagi mggu nie.. aku terasa bukan aper... sebab aku tak tau pun dia nak lik kg mggu nie.. tup2 mak dia kata dia nak lik kg blk esok.., so, tue yg aku terasa sgt.. sebab tak bincang pape pun ngn aku.. bukan aku mara dia nak lik.., cume ntah naper terasa sgt sebab tak bincang ngn aku... dia ckp aper pun. aku mcm layan tak layan.. majuk nie... kuakuakuakua...

sampai sekerat jalan.., aku lak take over bw keta sebab asben aku letih sebab satu ari melapah lembu.. pastue dengan jalan nyer yg jem sgt... dia mmg tak suka jln jem... aku bw la dlm keadaan muka yg masam... jalan punya jalan smp kat setapak (baru pas anta daging kat umah makcik nie).., tgh duk layan radio nie.. radio hot fm kiran DJ nyer... tgh duk melayan lagu nie.. tetiba aku gelakssss... wakakakakaka.. terlepas gaks aku nak majuk lama2... huhuhuhu.. nak tau aku gelaks sebab aper..???? sebab aku dengar lagu imran ajmain yg baru.. tajuk nyer >>>> SELAMAT ULANGTAHUN SAYANG..<<<<<>
kebetulan masa tue.., aku tgh berkhayal..., wahwahwah..!! aku berkhayal pasal nak celeb camner besday asben aku nie... tgh duk2 khayal..., tue yg tetiba gegendang telinga aku dengar lagu nie... eh..!!! mcm tau2 ajer aper yg aku tgh dok pikirkan..... yg si Kiran nie laks leh ckp.. "sesapa nak sambut ulang tahun org tersayang.., leh la sampaikan lagu nie"... kahakahkah!!!! tue yg wat aku tergelaks... hahahahaha.. asben aku pun tegur.. naper laks tetiba gelaks... wawawawa..!! xjadi nak majuk lama2... hehehehe...

nie aku pastekan lirik lagu nyer.. lagu baru imran ajmain... best lagu nie tp suara dia ada lain mcm ckt... hehehehehe....

Selamat Ulang Tahun Sayang

Written/Composed by Imran Ajmain/Ahmad Fedtri Yahya
Arranged by Eddie Marzuki

Yang tulus ikhlas
Ingin sekali sekala dirinya dibalas
Walau hanya dengan dakapan di angin lalu

Yang selalu memberi
Ingin sekali sekala jadi penerima
Cukup dengan salam dan manis doa

Aku ingin kau merasakan hebatnya cinta
Dan leburkan saja serpihan calar derita

Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang
Rentaslah langit cita cita mu
Harap nanti kita ‘kan bertemu

Selamat ulang tahun sayang
Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti penuh kerinduan
Selamat tinggal, selamat jalan

Aku hanya inginkan engkau setia
Kerana setia yang mencipta bahagiamu



4 comments:

nasz said...

tak pe, lain kali blh majuk balik. kahhhhhhhhh

ieda said...

lor cianyer dia majuk...xper2 jgn majuk lama2 nti cepat tua...hehehe

Ibu Mifzal Arsyad said...

jgn majuk2...be happy always..

aTan and aYu said...

tue la kak nas, ieda n kak ainey.. tak dpt nak majuk lama2..
iman n ayh nyer da lik kg da pun....
wawawwawa... sedih nyer...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...