Kawan-Kawan Saya

Tuesday, December 02, 2008

::: Berjaya Hills, Pahang ::::

last sunday n semalam aku n family aku pi bercuti ker berjaya hills yg dulu nyer di panggil bukit tinggi.., skang nie diberi nama berjaya hills pulaks.. aku pun xpasti la nape di tukar nama nya..
kitorg bertolak ahad pagi... smp kat sana lebih kurang sejam ajer.. tak jauh pun... dokek ajo..
smp kat sana nunggu check in dlm kul 3 lebih... sementara nak nunggu check in.., kitorg pun dok bergambo ajer la kat situ....tempat nyer mmg menarik n menenang kan.. relax ajer..

lepas check in n merelaxkan diri serta bersolat..., kami turun ke bwh untuk bersiar2 laks...
tempat menarik yg ada disitu adalah rabbit parkk..., mmg best mmg leh main kerja2 ngn arnab.., japanese village.., tempat yg cantek... n botanical garden.. ok la gaks tmn nie... satu tmn ngn japanese village...

so far...., aku sonok ngn percutian nie... menenang kan sgt... alhamdulillah kitorg pi x ujan...
kalo x, susah gaks nak bergerak... iman pun ok.. xder mslh... so.., aku tepek la ckt picas kat sini..
nak nengok picas lebih lagi korg layari la frenster aku kat SINI

masa nie kat dpn umah japanese village

depan tatami spa laks..

hait!! kat japanese village gaks..



nie kat rabbit park.. rabbit dlm tue 3bln sama ngn iman 3bulan

botanical garden..

tgh tgk persembahan.. penari dia sexy2 bgt.. tarian dasat tue..
yg nie tak sexy sgt.. ada yg lagi sexy...

suasan malam yg bercahaya..

last day sebelum lik..




3 comments:

ai said...

Sonok jenjalan kan? :)

nasz said...

syok nye jenjalan...

aTan & aYu said...

tue la... mmg syok la..
skali skala mmg syok..
kalo slalu pun syok gaks..

ada budget leh gie oversea laks...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...