Kawan-Kawan Saya

Friday, November 11, 2011

sedih bila asben bersedih...


setiap tahun, kami menantikannya. Kali ni dengan rasa kecewanya, permohonan pertukaran guru untuk asben tak berjaya. Sangat sedih sebab kami yakin akan dapat untuk pertukaran next year. sebab dah masuk4y memohon.. sedih sesangat sebab kami perlu merancang semula susun atur kehidupan seharian kami untuk tahun depan. dengan sekolah iman, pengasuh izzul, dan sebagainya. 

Walaupun sekolah iman dah pun booking, tapi semua nya kena atur semula supaya perjalanan seharian kami berjalan dengan lancar. sedih bila tengok asben sedih... xper la mungkin lum ada rezeki lagi untuk berpindah sekolah.. insyallah apa yang di tentukan untuk kita pasti ada hikmahnya.

tidak diluluskan again!



2 comments:

alyyani said...

kalau cikgu lelaki mmg susah nak kena transfer. mcm biras alya. tp haritu ayah alya kena tolong jugak la. dpt jugak. kalau ayah alya keje kat ppd selangor lagi, bole jue hantar through alya bole gak tolong. tgk kalau org bg melalui ayah alya, semua approve. takpe, ada hikmah...

nome said...

cuba lagi yer...insyAllah pasti rezeki berpihak pada korang berdua...amin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...