Kawan-Kawan Saya

Sunday, November 27, 2011

Percutian yang terpaksa di batalkan..

sedih woooo..! dah apply cuti untuk seminggu bersamaan 9hari tapi xdapat nak bercuti.. mana tak sedih percutian yang di rancang terpaksa di batalkan.. Sepatutnya arini kami check in di cherating. tapi apakan daya tak dapat nak check in. atas sebab apa..?? sekarang kan sibuk banjir kat pantai timur. then hujan tak henti2.. jadi kami x nak amik risiko terpaksa lah membatalkan agenda percutian kami kali ini.

sepatutnya kami dah pun apply untuk last week, tapi atas sebab2 tertentu xdapat nak gie. jadi postpone this week.. tapi, this week tengok berita sana sini banjir kat area pantai timur. pastu kat area cherating pun ada dengar2 banjir serta hujan memanjang. nak tak nak, kami batalkan juga la ke sana. kalau tak banjir pun, tapi ke sana kalau hujan jer manjang apa yang kami nak buat kan.. xder aktiviti haruslah busan. rancangan awal, check in arini.. esok jenjalan ke k.trg, hari ke3 jalan2 area cherating pulak.. tapi, kalo dah hujan mstlah tak dapat buat semua tu kan... itulah lenkali booked time hujung tahun.. salah siapa..?? salah sendiri laa.... kan?

oh cherating..! takk dapat kami ke sini..


huhuhu.. sayangnya.. terlepas sudah..


3 comments:

Mknace said...

takpa, ada rejeki lain tu

:) :) :)
i'm back
terbaeekkk!!!!
jengjalan dari mknace unlimited

Pretty Ryna said...

tu la sayang..terlepas...tak per..rezeki lain lg best... :)

atanayuiman @ Jue said...

insyallah.. tq dear.. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...