Kawan-Kawan Saya

Sunday, May 06, 2012

5th year anniversary - Genting Highland


1 May 2007 - 1 May 2012 = 5 Tahun

Dalam sedar tak sedar dah masuk 5th ulang tahun perkahwinan kami. Syukur alhamdulillah kami gembira dengan family kami dengan di kurniakan 2cahayamata yang sedang membesar.

So, untuk menyambut ulangtahun perkahwinan kalini, kami telah membawa anak2 ke genting Highland untuk beronok2. Seperti yang di jangka, iman zafranlah yang paling excited sekali.

Gerak dari rumah pukul 8.15pg. Naik cable car 9pg, dan kami turun dari genting 9mlm. Separuh hari di atas sana. Amik tikiet ALL PARK.. dan main sampai lebam!.. hehehe..

Even, pada 1may tue, cuaca kejap hujan kejap mendung tapi kami puas sebab 80% games kitorang main! cuma xdapat repeat jer... berbaloi juga amik ALL PARK.. Yang tak bestnya, mulai tghari dah mula beratur panjang untuk main setiap games. Lenguh gila beratur... Nasib la si anak2 pun penyabar seperti kami yang sentiasa menyabar.. ekekeke...

Cuaca kat atas sangat SEJUK sebab cuaca mendung dan hujan!.. bestnyaaaa.. nyaman jer rasa..

Jom layan gambar jer..




















" ); (function() { var nn = document.createElement('script'); nn.type = 'text/javascript'; nn.src = 'http://synad2.nuffnang.com.my/lr.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(nn, s.nextSibling); })();

6 comments:

shark said...

hepy annibersery, semoga kebahagiaan kekal selamanya :)

atanayuiman @ Jue said...

shark >> tq dear.. :-)

adianiez AIDA said...

best nyer. lom pernah naik lagi sejak beranak pinak :)

Azhariah Zuber said...

wow satu hari tu. nape tak tido sana je jue? brp price adult n child?

atanayuiman @ Jue said...

adianiez >> jue pun lama dah tak pergi.. last pergi sebelum kawin. itu pun sebab kursus dan duduk kat hotel sri malaysia jer.. la nie, sajer bawa anak2 sebab tau dah mst dia yg teruja lebih.. :-).. p[ergilah bawa anak2 jlan2..

atanayuiman @ Jue said...

Azhariah >> utk all park adult RM66, budak2 atas 2y RM45... tak merancang pun nak ke sana aslnya.. plan last minit juga nie.. itu yg malas nak bermalam lagi pun kl-genting tak jauh sgt.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...