Kawan-Kawan Saya

Nak Cari sesuatu?

Loading...

Tuesday, May 22, 2012

Pencuci Muka Safi Rania Gold Yang baru


Safi Rania Gold dah kuarkan pencuci muka yang baru. Baru ker..?? baru la kot sebab sebelum nie pakai yg jenis picit2 tue.. atau aku jer yang lambat tau..

hehehe.. itu pun tau bila pencuci muka sedia ada dah abis.
korang dah beli ker?
aku dah pun gunakan..

Testimonial kali nie.. Pencuci ni memang best! sebab smooth, dan banyak buih dari yang sebelum
Selepas cuci muka, muka pun rasa licin dan mulus serta segar.
Janji memang BEST! rasa bersih sgt muka selepas di cuci...


sesiapa lum pernah nengok, ini dia yang hat baru tue

sebelah yang jenis lama (in set) sebelah yang tinggi tue la yang baru. main tekan jer skang nie.
Harga RM17.90. leh cari kat guardian ker, watson ker..


Nota sipi : walaupun cuba produk lain, safi Rania juga akan kembali juaaa.. hehe masih setia dengan Safi Rania Gold...

Iklan tak berbayar...

1 comment:

adianiez AIDA said...

tak le baru sgt. aida da guna berbulan gaks le. beza nyer ialah yg botol tu dia lebih pelembab. meaning that, after kita cuci, tahap lembab kat muka kita tu agak lama, then baru kita buh toner.
aida kat umah guna yg botol. bila travel, guna yg picit :)
SRG the best, kan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...