Kawan-Kawan Saya

Tuesday, May 15, 2012

negative!

lanjutan entry adakah yang lepas..!! keputusan dah perolehi dan jawapannya adalah NEGATIVE! seperti yang di jangkakannn.. hehe cuma nak kepastiannya saja...


inilah resultnya..

so, taulah aku punca tanda2 tu kenapa. dan aku target sebab amik injectipn depo last month!

siapa pernah amik?? apakah ini kesan dari suntikan depo??

6 comments:

LeaKhalid said...

kawan lea pun amik injection depo..katanya, sepanjang di amik injection, dia tak pernah peod..

MaMa AFiF said...

saya ambik injection depo dari thn lepas...sekali je period..mei 2011 then feb 2012 baru period balik...hehhee xpe normal mcm tu..tmbh lagi kalau fully bf

fazilzura said...

awk ambik injet ke now?
rs nye mmg peod akan tingtong lew peod..

* mai le try MAB kembali

atanayuiman @ Jue said...

lea >> iyer ke..? ituylah.. 1st time amik kan.. itu yang terkejut.. takut juga kot2 ter mengandung ker kan.. nasib bukan tapi badan naik la.. huhuhu

atanayuiman @ Jue said...

mama afif >> lamanya peod baru mai ek.. sy ada spot.. sekali skala spot tue dtg skang nie.. aduhai.. pening juga kan.. after amik depo mcm ganggu pengeluaran susu la... susu mcm makin kurang.. now, sy amik motilium untuk stabilkan balik.. alhamdulillah masih lagi fully bf..

atanayuiman @ Jue said...

kak zura >> aah amik depo sebab kalau mkn ubat sgt2 tak konsisten.. asik miss ajer.. sebulan sampai 7-10 x juga la tak makan. tue yg amik depo juga.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...