Kawan-Kawan Saya

Thursday, May 17, 2012

Jalan-Jalan ke I-City


Kisah 2minggu lepas baru sempat nak update hari nie. Takde perancangan pun. last minit plan jer. Tetiba asben kata nak gi i-city ajak mak dan adik ipar. zaass..! sms dan terus jer gie..

Ramai juga org. maybe sebab weekend. Park punya mahal RM10 tue. park kat tanah jer. kalau park bertutup xper la juga kan.. nak main games harga lain pulak.

Kami just jenjalan jer. tak main paper games pun. Snoworld pun tgk dari luar jer.. Kuar dari situ, basah baju sebab panassss..! maybe sebab cahaya lampu yang ada tue..

Layan gambar tanp[a caption.. hehe
















2 comments:

Azhariah Zuber said...

pesatnya ict dah kena bayar

atanayuiman @ Jue said...

azhariah >> itulah.. park pun dah mahal. belum nak main games.. just untuk jalan2 boleh laa. tapi nak duduk lama situ pun x berapa best sebab panas..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...