Kawan-Kawan Saya

Wednesday, May 16, 2012

Happy Teachers Day!


Hari ni adalah hari guru.
Untuk para guru-guru, bekas guru aku, ustazah, teachers iman, ayah iman, my sister, mak dan pak sedara dan semua para pendidik, hari ni adalah hari spesel untuk anda..

"SELAMAT HARI GURU"

Malam tadi aku ajak iman buat kad spesel untuk teachers dia. Aritu teacher ajar buat kad untuk hari ibu (mana ntah pergi kad dia buat tue.. tak jumpa pulak) tu yang tak sempat nak simpan kat blog.. huhuhu dah jumpa nnt aku update.. so, nasib mood tgh baik nak melukis dan nak menyonteng...

siap pesan ngn dia.. buat kat untuk teachers dan esok bawa gie sekolah. dia kata OK...
dia kata nak buat BESAR punya. so, buatlah kad besar khas untuk semua teachers dia.

Follow the step.. 

bila dah siap.. meh tayang hasil kerja iman.

ada gambar dinosour sebab dia suka dinosour... hehe.. asalnya nak suruh lukis muka teachers tapi jadi muka hantu pulak.. ekekeke.. dan siap dia tulis nama teachers seseorang.. tcer iman, ummi, ima, alya, fiza, nurul dan nuzul (kembar).


From : Iman Zafran. Tunggang terbalik tulisan dia.. hehe


THANK YOU TEACHERS!

Hari ni kat sekolah ada sambutan Hari Guru. Boleh bawa ke sekolah untuk bagi teachers.

2 comments:

Azhariah Zuber said...

mesti teacher bangga

atanayuiman @ Jue said...

azhariah >> teacher kata "TERIMA KASIh".. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...