Kawan-Kawan Saya

Wednesday, January 02, 2013

Aktiviti 01012013

Alamak! Terlambat update kisah semalam. Ingat nak update siang tadi tapi tersangatlah bizi memandangkan new year, so new routine lah. Berubah 100%. Arini aku update kisah aktiviti semalam. Esok aku update kisah arini ekkk.. Apa yang berlaku sepanjang 01012013. Aktiviti untuk 1st day in 2013...
Bangun pagi, gosok gigi, siap sarapan, boleh makan. Sarapan dulu baru mandi. Buat sarapan mushroom soup dan roti bakar jer. Then, basuh baju dan mengemop rumah. Pastu rilex goyang kaki sambil tgk ISTANBUL AKU DATANG lagi.. ntah bape kali repeat pun aku tak ingat! Aku suka citer dia yang sempoi tapi best!
Pastu tengahari masak jantung pisang masak lemak, sambal sotong dan ikan sebelah goreng.. Pas masak, makan2.. pastu tidurkan budak2.. sambil tu aku leh wat aktiviti memanjakan muka.. hehe dah lama tak wat benda alah nie.
Amik mask, pasang kat muka sambil zzzzzz! Nyamannyaaa.. upss! Sebelum tu main hantu2 ngn anak dulu sebab dorang terkejut muka aku yang bertopengkan hitam nie!.. yang mask putih tu best.. nyaman nyaaaaa...
Pas tidur, agak petang pas asar bawa anak2 ke tesco nak cari barang sikit untuk sesi persekolahan esok... kejap je. Xleh lama2 sebab esok nak sek so kena tidur awal.
Sebelum balik singgah KFC sebab iman request nak makan ayam goreng (sejak 2 menjak ni dialah pencinta ayam goreng)
Sampai umah, kemaskan barang2 yang beli tadi dan gosok baju untuk esok hari.. orang malas memang gosok ari2.. hehe Itulah aktiviti kami utk 01012013. So, apakah drama sebabak yang di lakonkan iman pada keesokan harinya?? Will be update!..

3 comments:

Allene said...

wah... sedap2nya lauk...

Allene said...

wah... sedap2nya lauk...

atanayuiman @ Jue said...

allene >> hehe lauk biasa2 ajerr.. takde yg spesel pun

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...