Kawan-Kawan Saya

Tuesday, November 18, 2008

::: Cuti sekolah da bermula :::

erm... semalam 17 november 2008 cuti sekolah da bermula.. aku sebenarnya rasa jeles bile time cuti sekolah nie.. iyer la bukan aper.. aku pikirkan kan seronok kalo dpt jadi cikgu yg mmg cita2 aku sejak dulu kala... setiap kali cuti sekolah.., pasti aku akan berangan mcm2.. kan seronok dpt bercuti lama sebegitu.. sonok nyer..aku nie mmg kaki berjalan.. xkira la kalo pi holiday ker.., shopping ker.. lebih2 lagi kalo window shopping.. mmg aku suka sgt... xbeli pape pun xper.. dpt cuci mata aku da puas hati da.. kalo dengar pasal sale or warehouse jer.., aku mst tak lepas kan peluang itu...

erm.. berbalik pada cuti sekolah nie..., aku merancang nak amik cuti yg panjang tp ntah la akan diluluskan ke idak.. kalo dpt 3ari pun xkisah la.. aku nak pi holiday ngn family aku.. iyer la.. cian ngn asben n anak aku.. asben aku kan cikgu.., so, xkan terperap duk umah ajer kot.. xker buhsan nnt... kalo lah aku cikgu.., rasanya merata2 tempat aku merayap... xperlu riso pasal cuti.., pasal keje n so on.. janji aku leh enjoy!!!! adusss......

aku bercadang nak bercuti ker Bukit Tinggi.., insyallah kalo berkesempatan nnt pasti ke sana aku jejak... da lama aku impikan nak ke sana... wpn aku tak tau ape yg best nyer kat sana tp aku nak gaks gie... erm.. knapa aku nak ke sana ek..?? aku pun xpasti la... nnt aku mencari jawapan nyer.. tunggu sehingga aku dpt jejak ke sana... wah!wah!wah!.. tunggu................:-)

3 comments:

Ibu Mifzal Arsyad said...

jue..mmg best kalau dpt jadi cikgu kan..huhu..nak cuti lama..

ayien78 said...

bawak iman sekali ke???ayien bercuti 1st time ngan kembar ni bulan depan...dh booked hotel kat sana.... nerves ni...boleh handle ke tk 3 baby sekali uhuk uhuk uhuk

aTan & aYu said...

aah la ainey... syok nyer..
la nie nak cuti kena apply laks.. erm.. da la xleh amik cuti lama2....

aah... kak ayien..bawa iman skali.. bw jalan2... cian dia duk umah jer... 1st time bercuti.. kak ayien bercuti ke mana..?? ke bkt tinggi gaks ker..?

hehehe.. best nyer bercuti ngn 3 baby.. tp, mst kelam kelibut gaks kan..? insyallah mst bolenyer la kak ayien.. caiyokk!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...