Kawan-Kawan Saya

Friday, October 15, 2010

40 Minggu Nan Indah ku... Schedule For Me....


Ini adalah schedule 40 minggu untuk aku. Ini aku amik dari sini http://www.majalahpama.com.my/
So, kepada ibu2 mengandung leh la calculate due korang kat situ....


Cuma tang due jer tak sama.. doktor bg due untuk aku ialah 14/3/2011... tak kisah lah.. janji tak lari jauh.. Ini sebagai rujukan aku jer nak tau berapa miggukah aku pada minggu tue... :-)

9 comments:

alyyani said...

jue, quickening & viability tu ape eh? dah anak 2, masih banyak term yang tak tau ni. heheh..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alyyani >> kalo tak silap jue, Quickening maksudnya kita merasakan pergerakan bayi untuk pertama kali. iyerkee..?? hehehe.. biasala dah ngandung nie, semua benda nak search... hehe

suhida said...

oh..menarik gak jadual ni jue. bolehlah buat refer ;)

Nurshahfamily said...

salam jue,
lama tak singgah sini hehehe...
jue sihat?

cam best jer... nak try la hehehe...

mamashasha said...

sekejap je kan masa berlalu..tinggal bape bulan je lagi iman nk dpt adik...hehe

nome said...

senang ek ada jadual utk rujukan....bagus tol...x lama je jue dah nak dpt second bb...semoga selamat hingga melahirkan...amin

alfa juliet said...

jaga diri ek jue..hayati 40 minggu ni dgn sebaik-baiknya..bukan selalu dpt tau..huhu

Wafaa said...

jue, pegi zoo ke semalam? rasa macam nampak Iman

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

k.sue >> aahhh.. senang nak wat reference diri sendiri.. :-)

nur >> hi nur.. lama tak chat.. jue pun jrg online lately.. sihat2 jer.. silalah cuba.. :-)

k.bed >> itulah... kalo nak hujung tahun nie, rasa sekejap jer masa berlalu kan.. dah nak penutup bulan 12 da... next year iman dapat adik...

k.nome >> amiiinnnn.. hopefully mcm tue.. :-)

alfa >> tq kak... :-)

wafaa >> aahhh.. jue ke zoo sabtu lepas.. waffa pun ke sana ekk..?? tak terperasan pulak jue.. hehe leh meet kan iman dan iman.. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...