Kawan-Kawan Saya

Wednesday, October 20, 2010

Petua untuk dapatkan anak lelaki atau anak perempuan....


Salam Semua.

Sesiapa yang mengandung mesti akan berdebar2 bila nak mengetahui jantina anak kan..? Then, bila dah ada anak lelaki mesti anak selepas itu nak anak perempuan pulak dan begitu dgn sebaliknya. So, terdapat pelbagai teori, cara dan tips yang boleh di ikuti untuk mendapatkan jantina anak yang di hajati.. Bagi aku, aku tak kisah. Jika dapat lelaki lagi, aku sangat2 suka.. kalo dapat girl, kira satu boinus untuk aku sebab dah ada sepasang.

So, kat sini aku leh share kan sedikit petua untuk dapatkan jantina anak yang di hajati. aku copy from :


* Untuk dapat anak perempuan *

Suami hendaklah baca ayat berikut (*baca di dalam hati) ketika kemuncak syahwat, iaitu ketika air mani terpancut keluar
Maksudnya : “ Dia (ALLAH) mengurniakan anak-anak perempuan kepada sesiapa saja yang dikehendaki-NYA.”

 
* Untuk dapat anak lelaki *

Suami hendaklah baca ayat berikut (*baca di dalam hati) ketika kemuncak syahwat, iaitu ketika air mani terpancut keluar.
 Maksudnya : ” Dia (ALLAH) mengurniakan anak-anak lelaki kepada sesiapa saja yang dikehendaki-NYA.”

Bagi pihak isteri pula, sentiasalah berdoa di dalam hati, agar ALLAH mengurniakan anak perempuan atau lelaki. Doa juga supaya ALLAH mengurniakan anak yang soleh dan solehah yang akan membahagiakan anda dunia dan akhirat.

Sekian, semoga hajat kita semua diperkenankan oleh ALLAH Ta’ala. Aminn.

4 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

baguslah tips jue ni, boleh rina cube pulak, kuikui..

Fieza said...

Thanks 4 info..fiza tengah planning nak menambah ni..boleh try guna tips ni nampaknya

- Suraya - said...

terima info nie...sangat berguna....

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

rina >> selamat mencuba.. semoga berhasil yea.. :-)

fieza >> iyer... next untuk baby girl pulak kan..?? so, jom masuk list 2011..

suraya >> sama2 k.sue.. selamat mencuba.. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...