Kawan-Kawan Saya

Wednesday, September 07, 2011

beraya di rumah blogger

Aku rasa inilah rumah kawan yang pertama aku pergi semasa raya aritu. selebihnya rumah sedara mara dan kawan asben aku. Raya ke-5 (sabtu) masa otw nak ke Johor, sempat la singgah ke rumah Kak Fida di Bukit Katil, Melaka. Alang2 dah otw, terus text kak fida inform nak dtg umah.. hehehe.. pepagi dah kaco org kan..?? pukul 9 dah dtg raya umah org... hehehe.. awal bebenor.. org baru bangun tido dah terjah.. ekekeke.. jgn marah yer kak.. nak tunggu lain hari ntah bila kan.. alang2 ada sana leh la singgah.. lagipun nak nengok si kecik ammar tue...

dapat ketemukan juga mereka nie... masa preggy, due kami lebih kurang bape hari jer.. tapi, amar kuar dulu.. aku pulak overdue. terus jadi gap antara kami 1bulan.. hehe

 nasib dak kecik nie dah bangun tido.. dapatlah jumpa.. xdapat jumpa kakaknya sebab kakanya lum bangun lagi.. hehe.. itulah terjah awal pagi sgt..

sebelum balik, sempat bergambar dulu..

thank U kak fida.. maaf terjah pagi sgt.. hehe.. 


2 comments:

fazilzura said...

akhir nye jue terjah jgk umah Fida yg beso tu ... tingin nak ado rumah beso gitu

atanayuiman @ Jue said...

kak zura >> itula.. akhirnya berkesempatan terjah juga... ekekek.. asl planning xjadi jer.. kali nie x plan.. jadi jer.. heheh.. bestkan umah dia...? kak, umah kat melaka cantek2 dan besar.. murah pulak tue.. beli la satu kak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...