Kawan-Kawan Saya

Friday, December 14, 2012

Legoland 2012

Kisah pun dah basi. Nak cerita pun dah lupa. kisah nya pun hampir lupa. nak cerita pun agak malas. Jadi, kita layankan gambar jer la ekk.. Janji ada juga kenangan 2012 ke Legoland Malaysia. pa yang penting.. Saya sangat kagum dengan LEGOLAND Malaysia.. Akan ke sana lagi bila anak dah boleh main semua games!





















5 comments:

Allene said...

wow... best... nak kumpul duit g sana plak pasni.. ;D

Amyra Chuari said...

best nyer... akan bw anak2 Mira gak satu hari nanti... psl mmg nak tunggu anak besar skit boleh main sume...

atanayuiman @ Jue said...

allene >> gi la dear.. memang best and awesome! budak2 pun sonok jugakkk

atanayuiman @ Jue said...

amyra >> antara the best palce memang kena pergi. sangat berbaloi even mcm mahal kan.. tapi sekali bayar, boleh main semua dan berulang kali. kanak2 pasti suka dan teruja dengan lego2 yang ada!

shark said...

wahhh best..kamoo dah sampai legoland..
saya belom :(
selagi x siap tesis..
saya x kan kemana2 :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...