Kawan-Kawan Saya

Tuesday, December 11, 2012

Bukan rezeki saya untuk Jabatan Imegresen...


Tak jadi ke JB!.. HUHUHU.. Maknanya takde rezeki aku nak jadi penolong penguasa imegresen. But, alhamdulillah di beri peluang cuma selepas di pikir2 balik, aku tetap sayangkan JPN.. HEHEHE...
Actually, sebelum dapat surat ni, aku kena pergi periksa dahulu. Selepas periksa lulus, baru dapat tawaran nie. Jika berjaya, kena pergi temuduga pulak... banyak benar stepnya nak masuk imegresen nie. Takpe lah, aku dah mengalah! so, selepas dipikir masak2, aku rasa hati aku tetap dengan JPN... saaayang jpn ketat2... huhuhu
INSYALLLAH, aku sedia menanti rezeki dari JPN juga... aku tau bila dah masuk jim nie nnt, aku sure lagi sibuk dan mesti banyak keje luar... waarrggh! Tak sanggup kot rasanya..... skang punya bz pun sampai kurang masa dah nak menghadap blog selalu sambil berblogwalking.akaun nuffnang pun lama tak jenguk.. rasanya tak berganjak kott..!! 
Published with Blogger-droid v2.0.9

7 comments:

nome said...

its ok...yang penting jue dah buat...cuba lenkali utk jabatan lain...mana tau leh dpt...all the best to u! :D

adianiez AIDA said...

rezeki masih di jpn la tu :-)
yg penting, da join gomen. tetap. alhamdullillah...

@lfidah @dim said...

tiada rezeki jue..ada hikmah untuk semuanya..jgn sedih2 yea..;D

atanayuiman @ Jue said...

kak nome >> itulahhh.. masih sedang mencuba... tapi dalam cuba2 nie, hati tetap sayang kan JPN.. hehe

atanayuiman @ Jue said...

aida >> alhamdulillah dapat kerja gomen.. syukur sgt2,, cuma disebabkan dah lama kerja, kenalah ada usaha untuk menaiktarafkan kerja kita kan.. itu yang mencuba juga

atanayuiman @ Jue said...

kak fida >> itulah kan.. ada hikmah di sebaliknya.. insyallah.. :-)

shark said...

rexeki di tangan tuhan..
cube lain tempat pula :)
gud lux sahabat!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...