Kawan-Kawan Saya

Wednesday, December 12, 2012

My Roomate Besday!

10.12.81 genaplah 31 tahun umur my asben. Syukur alhamdulillah dipanjang kan umur dan diberikan kesihatan yang baik. Semoga sentiasa diberikan kesihatan yang baik dan di murahkan rezeki. Aku dah apply cuti awal2 tempohari intik celebrate bersama. Di sebabkan tak jadi nak ke JB, jadi kita celebrate kat sini jer. So, destinasi hanya lah ke midvalley untuk makan dan main boling ajer...
Masing2 nak isi minya dulu..
Ada orang suruh tangkap gambar dia kat sini.
Besday boy!.. hehe



The makanan's
Hanya slice cake sahaja...



Lepas tu jalan2 dlm midvalley jerr... 


Tak abis pusing pun. Terus gerak tingkat3 makn boling.. 2-5pm main in the dark! 


The result. Kali ni mmg kurang menyengat!. Hehe...


Apa hadiah untuk besday boy? Hadiah request dari aku sendiri untuk asben dan aku juga.. iaituu... 


 
 
Screening check up. Almaklumlah dah masuk 3 series ni kena lah wat screening test. Boleh tau ada maslah kesihatan ke tak.. Kebetulan ada online voucher murah.. itu yang beli online voucher jerr... insyallah next year kitorg akan pergi buat. Hopefully, semuanya ok2 ajerrr!


1 comment:

Allene said...

insyaallah semunya ok2 je... :)
simple celebration with family.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...