Kawan-Kawan Saya

Thursday, December 29, 2011

Di saat susu merundum


Di saat susu merundum, originally uploaded by pinky_gal25.

Ginilah rupanya tiap kal4 dtg bulan, susu merundum. Sedih mmg sedih tp lama2 dah biasa. Nasib lah ada stok ebm yg leh cover aku tiap2 bulan.

Time cik p dtg, aku mampu dpt 2-3oz je stiap kali pump. Jika biasa leh dpt 5-7oz. Pg td lg sedih. Tak sampai 1oz je. Huhu smlm dpt bw blk 8oz je dr 3 sesi.. Hopefully, production kembali ok selepas ni. Leh sambung wat stok.

Last week, aku tak sht. Mgkn juga sbb tu production turun gila2.. Skang izzul pun x kuat minum. 3oz je skali minum. Bekalan 20oz ari2 pun tak abis. Dan berat dia pun dah trn 7.5kg.

Sent using a Sony Ericsson mobile phone

2 comments:

suhida said...

sama la jue..
k.su pun susu merundum.
sbb masa rushing keje hari tu, balik rumah baru pum.bayangkannnn....
dulu k.su minum gamogen healin tu, susu mencurah2.
baru2 ni kakak ipar minum jugak, terus jadi bengkak susu. (susu banyak, tapi baby kurang menyusu)..
mana la tau kan.k.su nak gi beli, tak sempat.

Azhariah Zuber said...

sabar jue. sebab utama ialah anak dah besar.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...