Kawan-Kawan Saya

Tuesday, December 13, 2011

Kedai Ikan Rakyat


Kedai Ikan Rakyat baru sahaja membuat pelancaran Sabtu lepas. Ahad lepas sempat terjah nak tengok apa yang menarik.. but, amat mengecewakan sebab tak berapa menarik bagi aku. Ikan tak berapa Fresh, harga pun takder la murah sangat. lepas tue xder banyak pilihan. limited sangat2. so, rasanya inilah 1st time dan inilah yang terakhir kami pergi.. upss..! kedai ini dimiliki syarikat ikan bakar sekinchan. jom layan tengok gambar yang ada..

Depan Kedai Ikan Rakyat

ikan kerabu, ikan terubuk, ikan mata

ikan talapia merah, ikan siakap

ikan masin pun ada.

senarai ikan rakyat

senarai harga2 ikan
bhgn sayur-sayuran.

2 comments:

Pretty Ryna said...

oh iyer....ingt best.....kedai ni kat mana yer..nampak la dlm pic ikan mcm tak fresh

Azhariah Zuber said...

wah gigih semua gambar ikan jue tangkap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...