Kawan-Kawan Saya

Tuesday, November 23, 2010

Tak berkesempatan..

Actually, mcm2 cerita nak update tp tak berkesempatan. Kisah weekend kami, wishlist 2nd baby, info tkini pasal pregnancy, kisah iman dan so on. Semuanya tak smpt. Nak berfb pn dah kurang. Sbb ms terhad. Nak buka lappy pn dah tak smpt. Cafe world tak berapa tjaga dah skang. Lg2 akaun bb maxis aku prob. Xtau la nape maxis xupdate. Padahal tak de pending payment pun. Nyampah pulak rasanya.

Now, ada kat klinik. Smpt update melalui SE je.. Iman lum recovery. Kena buat daily fcb. Hopefully everything its ok. Doakan yg baik2 yea kwn2...

1 comment:

fazilzura said...

iman x sihat ke jue? musim ler nowday.. kejap panas, kejap ujan lebat .. sejuk ..
sib baik akil tu akak amal kan bg madu, so xde ler dia kene sakit2..hope sume nye ok ye

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...