Kawan-Kawan Saya

Saturday, November 27, 2010

Berita yang tak best di dengar...


Pada 15/11/10 lepas, ada satu berita yang kami tunggu2kan.. dan keputusan itu dah pun di umumkan. ramai para guru menantikan keputusan ini termasuklah kami suami isteri. Nampak gayanya, keputusan yang kami terima, sungguh mkendukacitakan..

Permohonan pertukaran ke PPD Sepang tak diluluskan. Apakah sebabnya? aku pun tak pasti.. Nak kata sek tak lepas, asben aku kata sekolaah dah sokong. Adakah mungkinj takde kekosongan untuk opsyen sains dan math...?? i'm not sure... apa perlu buat yeaa..??? Kalau korang, sedih tak..??? huhuhuhu..!!

Tak bestnya tengok keputusan nie.. Rasa nak tukar jer jadi DILULUSKAN...!!



5 comments:

Mommy Prince said...

Sabar yer Jue.
mungkin tiada rezeki di sini. dan mungkin ada rezeki lain nanti.ape yg terjadi pasti ada hikmah di sebaliknyer :)

kisah aku said...

sedih tp sabau ler mana tau de hikmah yg lagi BESAU..

Ibu Mifzal Arsyad said...

sama la jue,asben akak pun x dapat,,,huhu

Wana said...

Jue, sabau jeklah.. selalunye kerajaan pun tahu keperluan tu penting ke tak.. cam kakak.. akak 2 minggu jek dah leh transfer ikut suami ke JB. maybe dorang pk jarak sepang ngan sekolah sekarang takdelah membebankan sangat...

pk positif jek.. tapi tul gak maybe sebab takde kekosngongan tuk jawatan tu.. cam kakak akak.. dia ustazah.. so JB memang kekurangan ustazah.. so cepat2 lah dia lulus kot???

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

mommy prince >> betul tuee.. mungkin itu yang lebih baik... manatau kan.. redha.. next permohonan akan cuba lagi..

kisah aku >> Insyallah... :-) tq

ibu mifzal >> itulahh.. susah kan nak dapat tukar nie.. dgr2, 10k yang mohon, hanya 4k jer yang berjaya.. member asben dpt laks tukar even dia saja2 jee isi tauu.. huhuhu..!!

K.wana >> jue dgr2 camtue laah.. sebab member punya ayah bgtau yg kat sepang nie dah penuh opsyen tue.. itu yang tak dapat tueee.. nak buek camno? next permohonan klena try lagi.. Nasib lah umah mak kat ampang lagi....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...