Kawan-Kawan Saya

Nak Cari sesuatu?

Loading...

Tuesday, November 09, 2010

Kedai Romantika @ Galaxy Ampang

Sesiapa kat sini peminat kepada English Style dalam decoration umah? Silalah angkat tangan. Kerana aku ingin memperkenalkan satu kedai yang korang leh terjah untuk membeli barang2 yang berkaitan dgn english style nie.

Nama kedai nie : Kedai Hiasan Romantika. Ala2 macam KK home deco juga la.. Orang kata kat KK Home deco murah kan..?? But aku kata kat kedai romantika nie lagi murah tauu.. Tak caya? try lah gie.. mmg murah.. Barangan dia semurah RM1 onwards...

Jom terjah tgk apa yang ada kat dlm kedai nie.

 Pintu masuk kedai ni. Kedai ni berada di tingkat 3 @ galaxy Ampang

Jam dinding nie semurah RM15 shj. Ada yang RM29, RM35 juga

 Mug ni berharga RM5 shj. Besar tau.. boleh wat minum air milo lagi..

Ada juga set pinggan mangkuk, botol2 dan sebagainya. Tea set nie harganya dari RM35
Murah kan..??? muraaahhh.. mcm2 design ada..

Frame poster mcm2 ada. semurah RM15 jer. Yang besar pun paling mahal RM54 jer tau...

 Bunga2 pun banyak sangat pilihan. Kalo org nak buat bunga hiasan, leh pilih dan dorang akan buatkan.. bunganya semurah RM2 jer sejambak.

 Selingan iman berdiri dpn poster gambar besar.. Poster ni RM54 jer..

 Muka selamber jer dia..

kalau sesiapa nak buat kenduri nak cari door gift, bakul2.. kat sini pun ada.. Door gift cantek2.. semurah RM2 jerrr... mmg sesuai untuk wat door gift org kawin.. tak rugi.. sebab beli 500pcs or 1000pcs ada less lagi...
So silalah terjah sesiapa yang berminat. kedai nie terletak dlm Galaxy Ampang di tingkat 3. Kalau bawa kereta, bawa naik atas dan park depan pintu jerr... Parking senang jerr..


7 comments:

wawa_addien said...

jue..
kt Metro Point, Kajang pun ade. k.wawa penah pegi tp kedai kt situ x besar sgt n x byk pilihan. Kedai Hiasan Romantika nie mcm byk plak brg2 nyer. Tingin plak k.wawa nk pegi..

Ina said...

bestnye dkt sgt dgn rmh sy...leh la gi...thanks for the info..selalunya gi KK home deco jer cos sy ada member card....tp xpa ubah haluan sekali sekala...apa salahnye...tul x? hehehehee

Anonymous said...

tingkat 3 ada wyg kan? dkt mane yer..

atanayuiman @ Jue said...

anon >> ada.. kalo nak senang, masuk dari park.. sebab betul2 kaat pintu park..

Anonymous said...

thanks, sbb kalo masuk guna lift tu xde plak. nnti sy gi tgk. slalu gi kt amcorp mall je. x sangke dkt rmh pn ade. ;)

ros nita said...

as salam boleh saya tau kedasi nie kt mana yee?

I'm Ermelda said...

salam.....wujud lagi ke kedai ni? hehe.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...