Kawan-Kawan Saya

Monday, November 08, 2010

Port Baru untuk Iman


Kami ke ikea aritu ada beli set meja untuk iman. Meja untuk iman melukis dan menulis. Dah ada meja nie senang la sikit untuk dia bersenang lenang melukis nanti. Takder la duk tulis kat kerusi makan sebagai meja dia. sian nengok asal nak lukis jer cari kusi makan. Sampai conteng kerusi pulak tue.

Skang inilah dia port baru untuk iman. Pagi tadi bangun tidur terus menggunakan port yang ada.. alhamdulillah dia suka.. hehe sampai tak nak turun gitu..

Set kerusi dan meja untuk iman

siap aku sediakan buku latihan dan magic colour untuk hari ini. Balik kang penuh la tu satu buku dia tue.... :-)


3 comments:

nome said...

iman ada bakat la jd pelukis nnt...elok gak ada port tuk dia lukis2...sure lagi rajin iman pasnih

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

k.nome >> itulah.. sebab sian nengok dia.. macam2 port dia untuk melukis. itu yang ayh dia belikan set kusi meja untuk dia.. senang sikit..

Mama Kyra said...

sng bl ade port dia lukis..cm eja dl bl kt kyra sbb dia pn sibuk nk lukis bl papa dia uat drawing.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...