Kawan-Kawan Saya

Monday, June 20, 2011

Kisah botol susu...


Nak masuk keje baru terhegeh2 nak cari botol susu.. ekekeke.. yess! Arini aku start keje dah..
Kisah botol susu pun leh poning kepala kan..? takut anak xnak botol pulak..
riso pun ada nie..

Last week, sempat aku beli botol susu first year brestflow. Sebab nak cari botol yang ala2 breastfeed. 
try punya try, agak susah juga izzul nak serasi.. minum kejap, pastu tolak2.. sebelum tue, try dr brown (yang lama punya).. asben kata ok dia pakai. tapi lambat sikit laaa.. igtkan tak serasi la tue.. itu yg beli breastflow punya botol..

Dah ada 2botol jer kat umah nie kan, try balik dr brown.. Alhamdulillah, dia ok nak.. syukraaann..! so, cecepat semalam gie beli dr brown baru. Cari 4oz punya. sebab yang ada 2oz jer.. xcukup sekali minum.
Semalam pas riadah, terjah world babies @ nilai. nasib ado... legaaa..!

First Year Breastflow bottle.. harap2 pasnie leh la pakai. xla membazir.

Dr. Brown botlle. Nampak gayanya, yang ini dia nak..

harap2 pasnie xder problem la.. sebab 2hari nie pas bg botol, nak df balik agak lambat sikit.. izzul, jgnlah majuk2 ekk.. riso ibu nnt... huhuhu..!

budak yang suka angkat kepala @ bangun sendiri. macam nak bangun gie jalan jerr..
eekekekekeke...


4 comments:

fazilzura said...

dh nak kejo ye.. huhuhu xbesh kan kan ..

alyyani said...

lain eh muka izzul ni. aritu nmpk sebijik mcm iman. selamat bekerja :)

r|nA @ ja|j|na said...

selamat kembali bekerja..

rina pon tgh dok pikir nak pakai botol ape untuk adik echa nanti? setakat ni NUK & Tomei Tippe je ade, tp tataulah dia nak ke nanti..kalau tanak terpasa try & error sampai dia nak..

eLiN_ibu_AwathifArfa said...

Assalamualaikum,jue..sy kwn suhida..tp mmg sometimes rajin gak bc blog jue...jue,so skrg iman pki btl susu aper? akakk tgh poning paler , try gak btl firstyear, dh mcm x jalan kt arfa...risau banget ni.lg sebulan nk keje...tq in advanced!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...