Kawan-Kawan Saya

Thursday, June 02, 2011

Syukur alhamdulillah..

Syukur alhamdulillah..

Perahan mlm td membuatkn aku terpikir. Kadang2 kita dicurahkn dgn rezeki yg banyak dan kadang2 kita hanya menerima rezeki secukup mkn. Begitu juga dgn hasil susu ini. Kdg2 ia penuh, kdg2 hanya mencapai 1oz je. But, jika usaha lebih pasti kita mampu mendapat lebih dr itu. Apa2pun, aku bersyukur atas kurniaan dariNya. Tuhan tahu ape ayg tbaik utk makhlukNya.

Apa yg penting, apa jua yg kita perolehi mendapat KEBERKATAN dariNya. Dan kita tak mudah lupa dan alpa dgn apa jua yg kita perolehi serta jangan mudah membangga diri. Insyallah..

7 comments:

fazilzura said...

yg penting kite usaha & tawakal jue.. jgn stress2... lg besh kalau time perah tu dgr radio ker.. borak2 ker..

ieda said...

rezeki baby...seronok kan bila hasil yg diperah banyak mcm tu jd lg semangat nak BF baby..

silverlady said...

bestnyaa...byk tu dekat 10 oz tu...

atanayuiman @ Jue said...

k.zura >> betul2.. bila tengok hasilnya yg banyak, mampu buat kita tersenyum.. bila drop, ia membuatkan kita sedih.. apa yg penting kita usaha lebih..

atanayuiman @ Jue said...

ieda >> seronok bila hasilnya banyak, seidh bila hasilnya kurang.. hopefully, jgn mudah putus asa bila melihat hasil yg turun mendadak... bila hasil banyak cam gini, membuatkan kita bersemangat.. insyallah.. selamat berbf nnt yea..

silverlady >> alhamdulillah.. bukan selalu dpt mcm nie kan.. bila dpt, rasa seronok sgt... :-)

NM02 said...

singgah follow sini. jom serang balas...

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

NM02 >> tq singgah my blog.. i will terjah too.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...