Kawan-Kawan Saya

Thursday, June 16, 2011

Asam Pedas Melaka Sejati

Kalau u all nak makan asam pedas sedap, tanpa perlu ke melaka..,aku leh rekemen satu tempat nie. 
asam pedas nya not bad la.. 
sedap jugak! ada di kg pandan shj. 
Tak jauh dari rumah mak aku nie.
aku dah try makan.. memang sedap la. 
Ikan u all leh pilih.. nak ikan apa. ikan pari, tenggiri, merah, kerapu, dan banyak lagi..

kedai nie terletak tepi jalan shj.
betul2 depan jalan besar kg pandan nie.
senang cari lah...

 ini landmark dia.

 add on free shj nie. ulam2, telur masin dan sambal belacan


yang ni aku amik ikan merah dan ikan pari


 aku tambah telur dadar.


 selesai makan.. licin untuk makan 2org punya..

4 comments:

fazilzura said...

WAHHHH menu mantoppp .. terliuq tgk

celah mano ni jue huhuhuhu ...

* tp kalau dpt jaln2 ke melaka pun syokkkk , pekena coconut shakeeeee

atanayuiman @ Jue said...

k.zura >> dari MRR@2 xjauh daa.. belok kanan terus jer... sedap.. meh la try..

nak ke melaka jauh sgt kan..? kat sini pun ok gaks.. coconut shake mmg sedap! aritu ke melaka xsempat terjah.. huhuhu!!

nome said...

wahhh sedapnya...x penah lagi sampai sini...boleh suggest kat boss nih...thanks for the info

atanayuiman @ Jue said...

k.nome >> leh try nnt.. memang sedap. k.mie kan suka JJCM nie.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...