Kawan-Kawan Saya

Monday, June 06, 2011

Ultraman turun Malaysia..


Percaya atau tidak ultraman turun malaysia..? yaa.. ultraman turun malaysia dari 3-12 jun 2011 ini. tetapi hanya di sungai wang sahaja yea.. sempena ultraman mebius showdown. entry sebelum ada banner nya.

So, semalam sempat juga bawa iman untuk bertemu lebih dekat dengan ultraman nie. selalu tengok kat TV jer kan..? sebagai satu pengalaman untuk iman sendiri, bawalah dia bertemu dgn ultraman pujaan hatinya. Respon yang di terima "sangat teruja dan terkejut" maybe tak sangka boleh jumpa betul2 depan ultraman even ini hanya citer khayalan dari Jepun. 

citer ultraman nie, berkurun lama sejak zaman kita kecik lagi dah ada.. sehinggalah ke zaman anak kita pun masih ada lagi. memang citer ultraman nie, menarik perhatian budak2 kan.. hopefully, citer upin ipin leh jadi mcm citer ultraman nie juga. Berkurun lama masih bertahan. xdpt ke karnival upin ipin, bawa iman bertemu ultraman pun jadi lah..

Semalam dapatlah tengok Ultraman Mebius dan Cosmos.

wah! muka sgt eksyen masa nie..

segala anak banak ultraman ada nie.

 Ultraman Mebius muncul dulu. Feveret si wan nie.. Nain suka seven, iman suka Taro

Ultraman Cosmos pulak timbul... kurang feveret iman

 Lastly, dapatlah juga bergambar depan2 dengan ultraman.. Nak ultraman Mebius tak dapat.. sebab masa turn nie, ultraman cosmos yg kuar.. xper laa.. jadi la melepaskan hajat kegemaran iman nie.


p/s : seronok bila anak pun seronok.. :-)

5 comments:

fazilzura said...

aikk dlm pantang pun dh jalan2yek ...

kul bape jue g ,rs nye wana dgn mumy nazira pun terjah , akak x smpat nak terjah psl g klang

wana said...

Zura: kekekememang aku gi pun

Jue:kene spend RM200 kan baru leh bergamba? kami nak bergamba dia kata kene spend RM200 dulu baru leh bergamba.. akak dah lah baru sampai masa dia show tak sempat nak shopping.. sian Izz

Izz dia sume otomen dia suka.. sebab papa dia beli segala bala jenis otomen kat umah ni. paling dia suka comos lah.. nama pasukan ice cosmos tu sume dia hapal... akakk gak tak apal2 kah kah kah

nome said...

jue: sure iman melompat kegirangan dpt bergambo live dgn ultraman (^_^)

ct N honey said...

anak2 saya pun suka ultraman ni,tgk ceritanya berulang2 sampai ibunya dah lancar dialognya
Blog aku kena fire

atanayuiman @ Jue said...

k.zura >> issskk.. sapo dlm pantang..? jue dah lama abis pantang da.. hehehe..
sempatlah juga terjah ahad tue.. bukan selalu ada kan..? bila ada nie, curi2 gak masa nak gie.

k.wana >> tak yah spend RM200 pun leh juga kak.. Just bayar RM10 jer.. di samping guna camera dorang, leh guna camera sendiri juga..
akak gie bila..? jue gie ahad kul 1pm punya show... mula2 xberatur.. tapi, alang2 dah sampai, beratur jugalah even pjg giler beraturnyaa.. dpt gambar kira puas hati la sampai...

k.nome >> sgt teruja.. meybe tak sangka leh jumpa depan2 kan.. hehe.. sonok tgk dia sebab dia sonok sgt2...

ct n honey >> sama laa.. kdg2 TV tue mmg tak semnpat untuk kita tengok.. dia jer tengok.. jue tgk hanya kul 7pm jer.. malam ayh dia punya turn pulak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...