Kawan-Kawan Saya

Wednesday, June 08, 2011

Dinos Alive


Akhirnya.. 
tercapai hajat nak bawa iman tengok dinosour.
dah lama bercadang nak gie.. dari sebelum bersalin lg. Nasib baik dilanjutkan sehingga 12jun. sempat juga terjah cuti sekolah nie. Sebelum nie belajar mengenai dinosour dengan atoknya. tengok pada gambar jer..
bila dah bawa, terkejut beruk dia sebab besar sgt dinosour nie.. sampai takuttttt..!
nak berdukung ajer sebab takut.. letak bawah, di peluknya kaki.. selalu dia xnak pun berdukung.. hehehe..
takut2 pun sibuk ajak bergambar juga.. sabo jer la..

Tempat : Pusat Sains Negara
Tarikh : dilanjutkan sehingga 12 JUN 2011
Tema : Dinos Alive

enterance ada ikan besar2..


 jejak masuk dalam, terus ada 2ekor dino yang sangat besar.. kepala dan ekor gerak2.. itu yg menyebabkan iman takut.. tgh di dukung oleh ayahnya.. peluk bukan main kuat lagi.


sekor lagi dino yang besar. mulut leh nganga besar.

banyak sangat gambar yang di ambil. nie aku edit je supaya menjimatkan ruang.


inilah 2 ekor dino yang besar itu


mula2 masuk dlm dewan


mcm2 dino ada.. yang besar, yang kecik


 siap ada bunyi2 lagi tau


dewan ke-2

 embahnya pun ikut.. bergilir2 embah dan ayahnya dukung.


 macam real dino yang ada.. pic kanan : yg nie xtakut sgt sebab kecik kot.. nak wat peace tue.

sian izzul.. gambar muka dia xder pun.. nak balik baru sempat snap.
sepanjang dlm pusat sains tue dia tidur.. 
nak balik barulah dia berjaga... izzul kali dalam mei tai tue, tidur sesaje.

mata dah bulat daaa.. kalo tak, pejam tidur ajerrr...

9 comments:

fazilzura said...

12 JUne ker mei ni jue.. kompus ahkak

akak xpnh lg bwk akil, ingt mingu ni ler nk terjah

atanayuiman @ Jue said...

k.zura >> 12jun la kak.. minggu nie last.. sampai akhir cuti sek nie. gie la kak.. pasni xtau bila lagi ada.. mcm2 dino ada kat situ.. akil mst suka juga tue.

NM02 said...

ehh.... dah follow ai ke lom ek?

nome said...

suka la tempat2 nih...tp sure anak akak cam iman...mesti takut giler2 punyer ate dinosour kat situ besar2...akak pun gerun...silap2 akak plak mintak dukung nnt...kahhhh....

atanayuiman @ Jue said...

NM 02 >> i follow u.. ekekeke.. :-)

atanayuiman @ Jue said...

k.nome >> hehehe.. sebab besar2 dan ada bunyi.. itu yg wat takut tue.. then, mulut si dino nie, besar ngn gigi taringnyaa.. selalu si iman nie mana nak dukung.. tetiba dalam tue nak berdukung ajer.. hahah! xdpt byg kalo k.mioe yg nak berdukung.. hahaha..

alyyani said...

bestnye! kalau gi tempat2 gini kita mak bapak yg teruja sama. nia tu tah kenal ke tak dgn dino. heheh..dibo dia kenal :D

atanayuiman @ Jue said...

alyyani >> perkenalkan dulu.. pastu dia kenal lah.. budakkan cepat belajar.. mst dorang pun teruja jugak nnt.. hehe

mai a.k.a ibu leya n laila said...

jue, rasa cam nak terjah gak la weekend nie.. brape kena bayar entry?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...