Kawan-Kawan Saya

Monday, June 13, 2011

cuti sekolah >>> balik kg


Cuti sekolah kali nie, i dapat follow my asben lik kg dia di sg besar. Selalunya, time cuti sekolah ajer aku tak dapat ikut. so, kali nie berpeluang ikut sekali  sebab aku masih maternity leave.. sonokkk..! xder rindu kerinduan.. hehehe...

Hampir 2minggu juga la di kg.. cuma weekend jer xder kat kg sebab ada kenduri di KL. Pastu lik kg balik.. Nasiblah kg xder jauh sgt.. tak jauh pun, hampir 3jam juga perjalanannya.. nama sahaja satu negeri tapi ujung sana dan ujung sini.. itu yg rasa mcm jauh.

takde paper nak citer pasal lik kg nie. cuma cam biasa la.. asben aku nolong mak nya di kebun. nak racun kebun lah, memesin la.. memetik buah la.. dan sbgnya. 

cuma nak tepek gambar situasi masa  balik dr kg hari tue.

sepanjang jln akan menikmati pemandangan sawah padi. Kali ni cantik sikit sawah sebab tgh menghijau.


all the way tidur saja. ni baru jer gerak dah tido.


dah lik kg, ada la mcm2 nak di bawa balik kan.. pokok kelapa, pokok pisang.. semua angkut.. hehe..
penuh keta masa nie.


apa yang di bungkus ini..?? hehehe.. syyyhhh! rahsia u...


melayan si iman bermain belon.


nak dekat sampai msh tido.. berbagai gaya tido ada..
bouncer di jadikan carseat izzul..  ekekeke...


gaya tido iman selepas penat bermain.. hehe.. dia lebih suka tidur mcm nie..



3 comments:

nome said...

canteknya view sawah padi tuh...akak suka tgk...

izzul tdo nyenyak...senang jaga...mcm2 fesyen tdo lak tuh...

pst..pst...apa yg dlm guni tu jue? ekeke...

Azhariah Zuber said...

huhu dasat eh iman tido..lelap plak tu..

silverlady said...

haha...senang kan xyah pakai car seat dah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...