Kawan-Kawan Saya

Wednesday, August 24, 2011

cari yang sedondon.....

sakan lah aku mencari baju sedondon 2 beradik nie. dalam susah2 nak jumpa, dapat juga aku 6pasang untuk nak sedondonkan mereka raya nie.. syoooknya! ini yang seronok bila dapat anak sama jantina. Pakaikan mereka sedondon. Kalo lain jantina, mesti selebihnya baju ke budak perempuan kan? sebab baju budak2 perempuan nie cantik2 belaka.. huhuhu..! Seronok aku dapat belikan mereka baju yg sedondon. x sabar nak melaramkan pulak. dan kebetulan leh la sedondonkan dengan ayahnya sekali.. ekekeke.. mau ke ayahnya pun..?? hehehe...

inilah dia baju2 mereka.. harga serendah RM15 jer tau. suka i! bajet 4pasang jer sekali dapat 6pasang.
seronok pulak tgk baju yg sedondon2 nie... xdapat anak kembar, dapat sedondonkan mereka pun jadi lah...

sakanlah mereka melaram raya tahun nie.. Aku cari baju transformers untuk baby untuk izzul tak jumpa! frust rasanya.. Saiz toodler banyak but untuk baby xjumpa pulak.,. 
xper la, baju transformers iman jer la pakai..
tapi, ada la juga 1 baju transformers yg sedondon.. but, aku cari yg gambar bumble bee ker, optimus prime ker, nan ado la pulak.. just logo dia jer ada.. jadi la kan..



5 comments:

nome said...

meriahnya!

fazilzura said...

ahkak pung crik sedondon jue..heheheh tuk akak dgn akil

alyyani said...

wah sedondon!

Wana-Biocantik said...

Jue: hahahaha... memang excited kan bile anak 1st ngan 2nd same gender mesti kita nak belikan dua beradik tu sedondon... hakak pun sama...kikikiki i lioookee

ieda said...

best2...ieda pun beli sedondon dak bujang dua org tu..yg gurl sedondon color je hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...