Kawan-Kawan Saya

Thursday, August 11, 2011

update berat badan saya


hehehe.. malu i tau.. target nak kurus belum tercapai lagi tau. tapi ramai ingat i dah kurus.
belum lagi.. masih lagi in progress.. selagi anak belum masuk 6bulan, selagi itulah aku akan berusaha dengan tekun. waaaceehh..! orang kata kalau anak dah masuk 6bulan, nak turunkan berat badan nnt susah sebab hormon dah kembali stabil. sementara hormon belum stabil sepenuhnya, masa nie lah kena pulun abisss.. fuuhhh! harap2 bulan puasa ni boleh membantu. Nanti raya kena cover pulak sebab dapat makan sedap2... hahaha..! xtau lah leh control ke tak makan nnt. takuttnya! lepas 6bulan juga orang kata berat mudah naik balik... waahh! ini lagi takut... tak nak pengalaman lepas menghantui diri...

but..... NOW, aku sangat seronok sebab 1st target dah tercapai jua akhirnya!

yeaaahh! 0kg to go.. tapi, BMI still overweight tau...


dan sekarang nak pasang target baru!

5kg to go

caaiiyokk!!.. harap2 raya dapat cecah target nie. boleh ker?
yang bestnya kat opis aku ada wat "Progran Biggest Loser" untuk pemberi semangat kepada kawan2 yang nak kecikkan badan.. lagi2 baju uniform dah tak muat dah.. hahaha..! nampak sangat kitorang nie semua kuat makan. berat makin bertambah dah..


p/s : berapa berat aku sekarang? upsss..! tak yah cakap dulu la.. malu iii...

5 comments:

nome said...

chaiyok! u can do it! go jue go!

fazilzura said...

go gooo jueee.. u can do itttt

zailamohamad said...

chaiyyok Jue, you can do it!!

benci ngan diri sendirik yang makin lama makin naik berat badan ni;(

Azhariah Zuber said...

bagus jue..teruskan

Wana said...

BMI jue oklah tu 23.8.. hakak BMI 25.5 kah kah baru lah over weight kekekeke... target nak 60kg cam tak tercapai kot bulan pose ni kekekeke...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...