Kawan-Kawan Saya

Tuesday, August 02, 2011

update stok EBM

Alhamdulillah...
dah masuk 4bulan masih dapat bfkan izzul.
bulan posa ni, harap2 mampu untuk mempertahankan diri..
harap2 xderlah lemah mana..
dan yang penting production pun masyuk..
hehehe..

ni nak update sikit stok ebm untuk bulan julai.
insyalklah pada masa akn dtg, leh jd perangsang pd diri sendiri..

penggunaan bag storage jinjgle jungle ni sgt menjimatkan ruang..
ada 20pcs kat sini. kalo x, 10 jer yg muat nie..

bag storage YHAB nie pun bagus juga.. leh longgok2 camni aja.
leh letak sehingga 8oz tapi aku letak 5-7oz jer...

2-2 stok atas ni, adalah perahan sepanjang bulan julai.
stok bulan jun belum digunakan lg.
izzul masih menggunakan stok bulan mei lg...

4 comments:

fazilzura said...

wahhh , besh nye bile susu kuor banyak kan jue... x pe, time pose ni jue lebihkan minum air suam pehtu minum horlick ker...

nome said...

murah rezeki izzul...byk susu utk dia...bayangkan masih lagi guna stok bulan may...dasat tol..alhamdulillah

marinahunny said...

murahnye rezeki susu u..tahniah..

atanayuiman @ Jue said...

k.zura >> harap2 hasil untuk bulan posa ni memberangsangkan lah. kena banyak minum air masa buka and sahur.. takut nnt dahaga jer...

k.nome >> alhamdulillah.. setakat nie, masih lagi boleh boleh nyusukan izzul.. insyallah,,

marinahunny >> alhamdulillah.. rezeki untuk izzul..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...