Kawan-Kawan Saya

Monday, August 22, 2011

dah kemas rumah serba sedikit.

Plan asal nak balik kg sg besar tapi CANCutiEL!.. tak jadi sebab memikirkan rumah kami yang mcm dah tongkang pecah dahh. akhirnya kami balik ke sepang juga. sepang tggl 1minggu jer lagi nak raya kan? cepaaatttnya masa berlalu kan? Tahun nie kami beraya di sg besar. Aku start cuti 30ogos-5sept 2011. sop, boleh la beraya sakan... even sehari sebelum raya kena kerja.. i cuti after raya.. yeaa!!

runag tamu pun dah bertukar position, langsir pun dah di pasang baru..
upss! langsir raya tahun lepas yea..
kat sebelah TV tue nak letak bunga la sikit. baru berseri sikit..


  meja makan pun dah berubah. meja makan yang besar dah di cabut untuk bawa balik kg.
kami pakai yang kecik jer sebab family kecik..
so, nampakla luas sikit...

dua-dua part nie dah selesai.. cuma tang baju2 jer lagi lum selesai. di samping langsir2 yang dah di basuh. tak sempat untuk di lipat dan di simpan. xper, lepas cuti raya nanti leh sambung balik.. janji rumah den dah ada rupa rumah.. hehe cuma rumah aku xder letak frame or perhiasan gambar2 jer lagi.. sebab rasa mcm best pulak xder frame2 nie..

2 comments:

nome said...

cantek dan simple :D

fazilzura said...

wahhh dh ado deco2 baru ye...

akak cuti start 27 - 5hb , 6hb baru kejo...nikmattt

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...