Kawan-Kawan Saya

Thursday, August 25, 2011

dah bergaya dengan baju baru.. UPDATE sy 5bulan


ok tak saya berbaju melayu..?? seronoknya dia bila dah dapat bergaya dengan baju melayu .baju melayu ni di hadiahkan oleh nenek su dia. seronok dia sebab tahun nie terus ada 2pasang baju melayu tau.. satu lagi warna biru.. itu embah dia buatkan pulak. bertuah betul budak nie tau..! abang dia jer ada satu. xper, iman ada banyak baju melayu yang lama2... last year paksu dia bg pun ada lagi... tak sabar nak raya dah nie.. cepatlah masa berlalu.. hehe

semalam genap izzul 5bulan. hari inui bawa dia pergi check up inject 3serangkai.. update terkini berat izzul 7.3kg. panjang 65.5cm. beza dengan bulan lepas sikit jer... harap2 izzul xdemam sebab nak raya dah...



7 comments:

nome said...

izzul sgt hensem! segak berbaju melayu...

zailamohamad said...

boleh tahan juga semangat Izzul ni, Ashraf baru 6.7kg je haritu;)

fazilzura said...

tiutttt nye dak ni

atanayuiman @ Jue said...

k.nome >> hehe.. maceh untie...

zaila >> aaahh.. semangatkan..?? hari2 kena gigit.. ekeke geram betul nengok budak debab nie..

k.zura >> hehehe.. pandai pula dia tersengih bila pakai baju baru

wana said...

jue: heheheh Bazly nenek nye nak jahitkan jugak sekali motor mesin jahitrosak lah pulakk.. ish ish ish tu beli siapjekkat jj..orang sungai besar ni macam kreativitikann menjahit pun pandai kema slak tu dorang ni

ieda said...

semangat izzul nie .. alhamdulillah .. suke tgk senyuman tuu mcm anak akak je :)

atanayuiman @ Jue said...

k.wana >> aaah.. betul kak.. rajin satu, kemas satu.. lagi satui dorang nie lembut jer bila bercakap kan..? mcm berbisik pun ada.. tak mcm family jue, cakap mcm nak bergaduh. padahal berborak jer.. masing2 mulut bising bila bercakap.. jue balik sana jadi sopan santun gitu.. ekekeke...

ieda >> aahh.. nak dukung pun kena amik semangat.. ekeke...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...