Kawan-Kawan Saya

Wednesday, January 21, 2009

::: adik Nain :::

aku dah dapat anak buah... seperti yang aku cakapkan sebelum nie..., yang akak aku akan lahirkan baby BOY.., so betullah baby boy yang dilahirkan nya pada 18 Januari 2009 (Ahad) lepas..berat baby 3.14kg.. lebih kurang sama berat ngn iman masa NB.. akak aku bersalin kat HUKM... memang spital feveret dia... hehehe service amat baik kat situ dan suasananya sangat sunyi tak seperti spital govt yang lain... bising... ada ketenangan dihukm nie..

apa nama babay nie yea..?? erm belum diberikan nama lagi tetapi antara checklist nama yang akan diberi adalah... Muhammad Airel Zaquan, Muhammad Amirul Zaquan, Muhammad Fareez Zaquan... akak aku berkenan dengan nama zaquan nie.. Actually akak aku hopefully dapat baby girl.. sebab tue nama untuk anak laki tak ready pun.. yang da ready name untuk baby girl... So, kena tunggu next week la untuk mendapatkan kesahihan nama anak nya... Pape pun.., umah mak n ayah aku penuh dengan cucu-cucu laki.. hehehehe

ala2 nain junior...

merah tul muka dia...

kalo tengok betul2... muka babynyer nie fotostat muka nain.. cuma kali nie gelap ckt dari nain agaknya...






2 comments:

nasz said...

comel nye... tahniah dpt anak buah baru...

aTan and JuLies @ aYu said...

maceh... maceh... :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...