Kawan-Kawan Saya

Sunday, January 11, 2009

::: Layout Baru :::

TAADAAA...!!!!~~~


hi semua....
jeng!!~~ jeng!!~~ ... nampak lain ker..??? hehehe... mst korang ingat salah masuk blog kan..?? betul... nie blog ATANAYUIMAN... korang tak salah masuk.... inilah pembaharuan yang telah aku lakukan... amacam...?? ok tak..?? sebab aper aku tukar layout baru..??? sebab aku tengok pattern blog baru skang nie ada 3 coloumn... so, aku pun nak try la juga 3 coloumn nie.. nampak menarik la...

Ya Allah.... punya susah la juga nak tukar templates nyer yang baru nie... kalo create yang baru lagi senang... ahakss!! pelabagai benda kena buat... nak kena save tue la save nie la... nak edit itu la edit ini la... aku nie tak la pandai sgt pasal computer nie... main hentam ajer gaks nie.... dalam hentam2 aku, aku blajar la gaks camner nak wat layout yang baru nie... actually takder saper pun yg ajar aku directly... aku blajar dengan searching kat intenet ajer... ini antara website yang aku mengajar aku camner nak tukar layout nie...:

http://caramudahberblog.blogspot.com/


http://jomphp.com/content


http://webtalks.blogspot.com/2007/04/downlaod-three-column-new-blogger.html

Mudah tak mudah sangat la buat.. tp, nak nampak kan kelainan pada blog aku buat la jugak..
di samping kerajinan aku tetiba sampai di tahap maksimum.. so, ini lah hasil nyer..

Tpkan, aku rasa tak puas ati laks dengan template nie.. terlampau terang dengan warna putih laks... nak tukar lagi..???? ERMM...!!~~ nanti la dulu... tak larat woo nak tukar lagik.. letihnyer.. sebab memakan masa yang lama jugak la.. almaklum la budak baru belajar... so, apa pendapat korang..????? ok tak..?? ke kurang ok..?? bagi advice paper yang patut... disamping tgh cari idea jugak nie... :-)





3 comments:

noreen-bulan said...

cantek...menarik..

Ibu Mifzal Arsyad said...

okay..okay..nice

aTan and aYu said...

reen n kak ainye...
thanx a lot... :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...